SNEG PROUZROKOVAO PROBLEME U GORI

Sneg koji je zahvatio područje opštine Dragaš, zatvorio je većinu lokalnih puteva, dok se saobraćaj na regionalnim putnim pravcima odvijao veoma otežano.

Prema informacijama dobijenih od vozača koji rade na održavanju lokalnih putnih pravaca, visina snežnog pokrivača iznosila je od trideset do šezdeset centimetara, u zavisnosti od sela. U selima sa nadmorskom visinom iznad 1300 metara, visina snežnog pokrivača je iznosila više od pedeset centimetara, a na pojedinim deonicama bilo je i smetova. Juče su sve ekipe bile na terenu i radili su do kasno u noć. Negde oko devet sati uveče završili su sa otvaranjem lokalnih puteva.
foto:Gorapress
foto:Gorapress


Zbog snega juče učenici više ekonomske škole nisu došli na nastavu, a nastave nije bilo i u pojedinim osnovnim školama. Sneg je zadao problema i radnicima KEDS-a, jer je područje Opštine Dragaš bilo bez struje 24 časa. Kvar na mreži je otkonjen i polomljene bandere su tokom dana zamjenene, ali je u večirnjim satima došlo do ponovnog prekida struje u pojedinim selima. Radnici KEDS-a od jutros su naterenu i rade na otklanjanu kvara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Instagram