9/8/13

Ovih dana bilo je dosta reči o političkim dešavanjima u Gori, tačnije o izborima koji će se 3.Novembra održati na Kosovu, koji su svakako vrlo bitni za Goru i Gorance. Objavljujući ovaj članak o maldim fudbalerima iz Gore, za cilj smo imali skretanje pažnje sa dosadašnjih političkih dešavanja. Odlučili smo se za ovu petorku, a ukoliko vi dragi čitaoci smatrate da smo izostavili nekog ko zaslužuje da se nađe ovde slobodno nam sugerišite.


Suzan Ilijazi ,poreklom je iz sela Dikance. Rođen je u Beogradu gde se i dalje nalazi i trenira. Trenutno igra za FK Grafičar.
Ernes Dalifi, poreklom je iz sela Dikance. Rođen je u Beogradu gde se i dalje nalazi i trenira. Proveo je izvestan period na probi u Portugalu,a po nama najbolji period dosadašnje karijere koja je u usponu jeste kada je bio najbolji strelac lige u kojoj je postigao 24 golova za svoj FK Železničar.
Denis Ahmetovic, poreklom je iz sela Dikance. Rođen je u Beogradu gde se i dalje nalazi i trenira. Trenutno igra za BSK Borča. Kako smo saznali klubovi iz italijanske lige su pre oko godinu dana pokazali intersovanje za njega.


Meriz Ramadani iz sela Kukaljane, zadnja informacija koju imamo o njemu jeste da je letos bio na probi u U.S. Amiens iz Francuske.


Deni Hočko iz Globočice, nedavno je stigao u Podgoricu iz Lovćena sa Cetinja i odigaro nekoliko mečeva za Budućnost. Međutim veliko interesovanje za njega pokazuje, kako strani mediji prenose, Liverpul.

Reakcije

KATEGORIJE

E-MAIL PRETPLATA

ARHIVA

POPULARNO

NAJNOVIJE

Recent Posts Widget

PRIJAVLJENI ČITAOCI